Informació d’interès de l’Ampolla

Posem al teu abast informació d’interès de l’Ampolla per ajudar-te a planificar el teu viatge.

Telèfons d’interès

Consulta totes les adreces i telèfons d’interès de l’Ampolla.

Moneda i canvi

La moneda oficial és l’euro. Pots realitzar el servei de canvi als bancs i a les caixes d’estalvi. De forma general, l’horari bancari és de dilluns a dissabte de 8.30 h a 14 h (a l’estiu: dissabtes tancats).

Wifi gratis

Gaudeix del servei gratuït de wifi de l’Ampolla.

Horari comercial

De forma general, els comerços obren de dilluns a dissabte de 9 h a 13 h i de 17 h a 20 h. En temporada alta, l’horari s’amplia i s’obre els diumenges de 9 h a 13 h.

Correus, telègrafs i telèfons

Si necessites fer franqueig de la correspondència o comprar segells, hauràs d’anar a les oficines de correus i als estancs. Des de les oficines de correus, també pots enviar telegrames per telèfon. Pots fer trucades des de les oficines de telèfons i des de les cabines telefòniques (funcionen amb monedes i amb targetes telefòniques que pots adquirir a les oficines i als estancs). Informació general: 11818. Informació internacional: 11825.

Formalitats d’entrada a Espanya

La circulació de viatgers per la frontera franco-espanyola és lliure. Si accedeixes per Andorra i ets ciutadà de la Unió Europea, hauràs de presentar el teu document d’identitat, mentre que si no ets resident de la UE, hauràs de presentar el teu passaport vàlid.

Als aeroports i estacions marítimes, els viatgers procedents dels països signataris del Tractat de Schengen (Alemanya, Bèlgica, França, Luxemburg, Països Baixos, Portugal, etc.) no han de passar cap control de documents, mentre que els viatgers procedents de la resta de països de la UE no signataris del tractat, sí que han de passar el control de documentació, i els viatgers procedents de països no pertanyents a la UE, han de presentar el passaport vàlid.

Ambaixades i consolats estrangers a Espanya

Per a més informació, consulta la pàgina web oficial de Turisme d’Espanya.