cartell-setmana-cultural-2021-lampolla
SETMANA CULTURAL | Del 19 al 25 d’abril, en el marc de la Setmana Cultural, la Regidoria de Cultura ha preparat activitats per promoure la cultura entre els veïns i veïnes de l’Ampolla.
👉🏻 Entre les propostes, hi haurà:
📖 Conta Contes per als alumnes dels cursos entre P3 i 4t de l’escola Mediterrani.
🎨 Un concurs de dibuix sobre medi ambient per als nens de 5è i 6è.
📸 El concurs fotogràfic a les xarxes socials ‘Ensenya’ns la natura que t’envolta’, amb el qual podràs guanyar un val de 50 euros per a gastar en qualsevol establiment del municipi.
💭 Un trivial per a jugar amb la família. Cada dia es publicaran quatre preguntes sobre un llibre a la pàgina de Facebook de la Biblioteca Municipal. Les respostes s’han de posar als comentaris de la mateixa publicació on es plantejaran les preguntes i és indispensable respondre correctament els cinc dies per optar al premi. 📝 Les respostes s’han de publicar durant el mateix dia de la publicació, no seran vàlides respostes que s’hagin publicat altres dies. 📚 Entre tots els participants que contestin correctament totes les preguntes se sortejarà un premi de 40 euros per a bescanviar en llibres a una de les llibreries del municipi.
Consulta les condicions i els requisits per participar al concurs fotogràfic i al trivial 👀👇🏻
🍀 Us animem a concursar! Molta sort!
CULTURA | Presentació del llibre “La intermediación inmobiliaria ante los nuevos retos de la vivienda”, escrit per la Dra. Gemma Caballé.
📚 El pròxim dimecres 21 d’abril, es durà a terme la presentació del llibre escrit per l’ampollera Gemma Caballé de forma telemàtica.
✔️ La presentació comptarà amb les intervencions de diferents personalitats dins del món immobiliari, així com de la mateixa autora.
🖥️ Podreu assistir a la presentació clicant al següent enllaç 👇🏻👇🏻👇🏻
https://cutt.ly/wx84g0B

Deixa un comentari