Activitats de dia a l’Ampolla

Gaudeix de l’Ampolla durant tot l’any amb una àmplia varietat d’activitats que pots fer durant el dia!

Rutes de natura

Sabies que tenim 4 senders diferents a l’Ampolla? Gaudeix de tranquil·les passejades per la costa, pel Delta o per l’interior del nostre litoral i descobreix racons màgics de la nostra història.

Bassa de les Olles

La Bassa de les Olles és la llacuna més petita del Delta. Les llacunes són un dels ecosistemes més característics del Delta de l’Ebre. Et sorprendrà la rica biodiversitat d’aquest paratge natural tan bell.

Birdwatching a l’Ampolla

La pràctica de birdwatching a l’Ampolla és una de les activitats més meravelloses i relaxants que es puguin realitzar. Et proposem 5 ecoitineraris ornitològics amb els quals observar una gran quantitat d’aus!

Visita i degustació als vivers de musclos i ostres

Una de les activitats més impactants que pots realitzar és una sortida en vaixell fins al mateix lloc on es crien els musclos i les ostres del Delta. Podràs degustar aquests fruits de la mar al mateix lloc on es crien!

Sortides guiades i activitats esportives

Natura i esport és una molt bona combinació a l’hora de gaudir de les vacances. Pots realitzar visites guiades, esports d’aventura, excursions i gaudir del millor turisme actiu al Delta de l’Ebre.

Cursos de vela i windsurf

A l’Ampolla t’espera el mar Mediterrani, els seus tons blaus i la seva aroma a sal per oferir-te el millor entorn on practicar activitats com la vela i el windsurf.

Visita al Jardí Botànic Medicinal Ecoherbes Park

Es tracta d’un gran espai natural al costat del mar Mediterrani i el Delta de l’Ebre on podràs descobrir més de 400 espècies de plantes aromàtiques i medicinals que hi creixen.

Visita i tast a Can Kensho

Gaudeix de Can Kensho, un acollidor celler on s’elabora el sake Kensho de la mà dels seus propietaris. La visita finalitza amb un tast de sake Kensho o un maridatge del sake amb ostres. També es poden visitar els arrossars. Necessari reserva prèvia.

Assaboreix la cuina local

Durant tot l’any, als restaurants de l’Ampolla podràs degustar les receptes més tradicionals i innovadores elaborades amb els millors productes de la nostra terra i del nostre mar.